Julkaisimme tänään ensimmäisen jakson Taloushallintoliiton kanssa yhteistyössä tekemästämme podcast-sarjasta. Jaksoissa pureudutaan tiedolla johtamisen merkitykseen yrityksen taloudenhallinnassa lukuisten eri vieraiden kanssa.

Mitä hyötyä on ennusteiden tekemisellä ja kannattavuuden seuraamisella? Minkä takia eri rahoituslaitokset ja sijoittajat vaativat ennusteita? Miksi yritys, joka suunnittelee toimintaansa ja tekee taloudellisia ennusteita, menestyy yleensä paremmin? Miksi kaikkien tilitoimistojen tulisi tarjota talouskonsultaatiota asiakkailleen?

Ensimmäinen jakso käsittelee taloudellisten ennusteiden merkitystä yrityksille. Tätä pohtimassa on Diffon Timo Pernu ja Ari Lahdenkauppi Taloushallintoliitosta.

Kuuntele jakso joko SoundCloudista tai Spotifysta. Laita myös kanavamme seurantaan, sillä julkaisemme uusia jaksoja tasaisin väliajoin pitkin kevättä!