Tietoa meistä:

Diffo Solutions Oy perustettiin 2019, mutta juuret ja osaaminen juontuvat 2010 luvun alusta aina 90-luvun lamavuosiin asti.

Diffon tuotteiden taustalla olevilla menetelmillä on autettu yrityksiä konkurssin partaalta huikeaan menestykseen ja niiden avulla on luotu vaurautta usealle yrittäjälle, sidosryhmille ja työntekijöille.

Juhani Pernu, yrityksen hallituksen puheenjohtaja ja yksi perustajista on toiminut vaativissa talousjohdon tehtävissä aina 70-luvun lopulta lähtien. Hänen työtään tuotannonlähtöisessä talousjohtamisessa on tunnustettu laajasti. Vuonna 2013 Juhani jäi pois päivittäisestä työstään talousjohtajana Suomen johtavassa logistiikka-alan yrityksessä. Samoihin aikoihin hänen poikansa Timo Pernu, yrityksen toimitusjohtaja aloitteli kauppatieteiden opiskelujaan työskenneltyään sitä ennen erilaisissa logistiikka-alan tehtävissä.

Vuonna 2014 saatiin ensimmäinen sysäys Diffon perustamiselle, kun Juhani ja Timo alkoivat yhdessä auttamaan suomalaisia logistiikka-alan yhtiöitä talousasioissa. Hyvin nopeasti toiminta laajeni myös muille aloille. Tuloksekkaan toiminnan perusteella alettiin pohtia mahdollisuutta tämän osaamisen ja näiden mallien tuomisesta entistä useamman yrityksen ja yrittäjän tietoisuuteen.

Timo esitteli ajatusta aiemmin myynnin tehtävissä kunnostautuneelle Matias Kylätielle, johon oli tutustunut opiskelujensa aikana. Näin muodostui nykyisen Diffon ydin ja töitä alettiin tekemään aktiivisesti pienyrittäjien kannattavuuden parantamiseksi.

Ensimmäisten prototyyppien ja muutamien tyhjien arpojen jälkeen Diffo Solutions näki siis päivänvalon vuonna 2019 ja toiminta saatiin varsinaisesti käyntiin loppuvuodesta.

Tähän mennessä markkinoille tuotuja ratkaisuja ovat: kustannus ja kannattavuus laskurit, tehtävien ja ajoneuvojen kannattavuusseuranta, kaluston päästöseuranta ja kattava raportointi maailma yrityksen ja kaluston suorituskyvystä.

Diffon avoime rajapinnan avulla tietojen tuonti onnistuu mistä tahansa järjestelmästä. Tämän avulla pystymme tuottamaan asiakkaillemme analysoidun tiedon kannattavuudesta, päästöistä ja suoritteista jopa reaali-aikaisesti.

Vuonna 2022 tulemme jatkamaan kuljetusalan digitalisoimista julkaisemalla ratkaisun paperisten tilitysaineistojen digitalisoimiseen ja kehittämällä uuden ratkaisun työvuorojen ja reittien suunnitteluun, sekä seurantaan.

Tiimi:

Timo Pernu
CEO

Matias Kylätie
CMO

Pekka Huhtala
Head of Development

Linus Fridberg
Country Manager Sweden

You?

Career in Diffo?

Send open application via email.

+ Developers

 

Ota yhteyttä sähköpostitse

info@diffosolutions.com

Tuki:

support@diffosolutions.com