Asiakastarina: Kuljetus Remesaho

Diffon avulla hinnoittelu ja ajoneuvokohtainen seuranta uudelle tasolle

Remesahon ja Diffon yhteistyö on alkanut jo ennen Diffon varsinaista perustamista, kun Timo Pernu, Diffon toimitusjohtaja, teki läheistä laskentayhteistyötä heidän kanssaan toisen yrityksensä kautta. Yhteistyöpolku Diffon ja Remesahon välillä myötäileekin vahvasti koko Diffon kehityspolkua. Ensimmäisessä vaiheessa tehtiin tarkkoja etukäteislaskelmia, joiden avulla yrityksen hinnoittelua ja kannattavuutta pystyttiin parantamaan. Hiljattain yhteistyötä on laajennettu koskemaan myös reaaliaikaista ajoneuvokohtaista seurantaa ja saumaton yhteistyö Remesahon tilitoimiston kanssa mahdollistaa kustannustehokkaan kokonaispalvelun ja Diffon uusimpien ominaisuuksien hyödyntämisen. 

– Diffon ja erilaisten ulkopuolisten laskentapalveluiden hankinta on ollut yrityksellemme todella hyödyllistä ja on omalta osaltaan mahdollistanut yrityksemme strategiamuutoksen, yrittäjä Marko Remesaho kertoo.  

Asiakaskohtainen hinnoittelu kuntoon 

Remesahon toiminassa on tapahtunut täyskäännös Diffon myötä. Asiakkuuksien kannattavuudet on varmistettu etukäteislaskelmien perusteella ja talkoo ajelut ovat jääneet toiminnasta pois. Nyt resurssit kohdistuvat kannattaviin ajoihin, jolloin vaikutus yrityksen kokonaiskannattavuuteen on ollut merkittävä. 

 – Diffon avulla etukäteislaskelmien luominen on helppoa ja auttaa resurssien suunnittelussa ainoastaan kannattaviin toimintoihin. Lisäksi yrityksen kasvattaminen huolettomampaa, kun uusien toimintojen kannattavuus on etukäteen tiedossa, Remesaho kiittää.  

Reaaliaikaisen kannattavuusseurannan käyttöönoton myötä yrittäjä pysyy selvillä eri ajojen ja autojen kannattavuuksista.  – Diffo hakee tietoa suoraan meidän ajoneuvoista ja johtaa keikkakohtaiset kustannukset sen perusteella. Lisäksi järjestelmään on syötetty meidän asiakashinnat, joten kannattavuustieto on käytettävissä välittömästi keikan jälkeen, Remesaho selvittää.  

Remesaho suosittelee Diffoa 

Marko Remesaho suosittelee Diffoa kaikille kuljetusyrittäjille.  

– Diffon avulla kannattavan liiketoiminnan rakentaminen on mahdollista haastavissakin tilanteissa ja liiketoiminnan pyörittäminen on huolettomampaa, Remesaho toteaa.

 

Kuljetus Remesaho on vuonna 2000 perustettu kuljetusyritys. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluu elintarvikkeiden runko, terminaali ja jakelutoiminnot. Lisäksi yhtiö operaroi sopimusliikenteessä kahden täysperävaunuyhdistelmän voimin. Yritys on tehnyt onnistuneen strategiamuutoksen sopimusliikennöinnistä suoraan teollisuutta palvelevaksi logistiikkapalveluksi.  

Avaa Whatsapp
1
Haluatko tietää lisää?
Hei!
Kuinka voimme olla avuksi?
Avaa alla olevasta napista WhatsApp ja keskustele kanssamme.