Asiakastarina: Hämeen Rahtipalvelu Oy

Hämeen Rahtipalvelu Oy

Diffon avulla apua hinnoitteluun

Diffon ja Hämeen Rahtipalvelun yhteistyö alkoi alkuvuodesta 2020, kun Hämeen Rahtipalvelu hankki Diffo Profitin helpottamaan autokohtaista hinnoittelua ja kannattavuuden laskentaa.  

– Diffo on auttanut meitä laskemaan keikka- ja kuljetushintoja paremmin ja nopeammin. Diffo on simppeli käyttää ja pystymme antamaan kuljetusten hinnat luotettavasti jo vaikka puhelimessa, kun ohjelmassa on autokohtaisia laskelmia valmiina, Turo Kurtti Hämeen Rahtipalvelusta kertoo.  

Apua business neuvotteluihin ja tulevaisuuden investointeihin

 Hämeen Rahtipalvelu on saanut hinnoittelun ja autokohtaisten kannattavuuksien lisäksi apua myös liikeneuvotteluihin ja tulevien investointien suunnitteluun.

   Olemme käyttäneet Diffoa apuna myös business neuvotteluissa ja pystyneet näyttämään asiakkaille todellisen hintatason, Kurtti kiittää.

  – Lisäksi olemme pystyneet laskemaan uudet HCT- hankinnat entistä kustannustehokkaammin ja varmistamaan niiden kannattavuuden etukäteisesti, Kurtti lisää.

Diffo on auttanut myös näkemään kipurajat hinnoittelusta selkeämmin, jolloin hinnoitteluun liittyviin riskeihin on voitu varautua jo neuvotteluvaiheessa.  

Hämeen Rahtipalvelu suosittelee Diffoa

Turo Kurtti suosittelee Diffoa sekä kuljetusliikkeisiin, myynnin ja ajojärjestelyn tueksi, että myös kuljetuksia hankkiville tahoille.

– Kun joku soittaa keikkaa niin melkein tarjous on pystyttävä antamaan jo puhelimessa. Diffo helpottaa tätä huomattavasti ja auttaa hahmottamaan mitä keikasta pitäisi saada, jotta se on kannattava, Kurtti toteaa.  

 

Hämeen Rahtipalvelu Oy on kuljetusalan yritys Hämeenlinnasta. Yritys on toiminut vuodesta 1997 ja yrittäjäperheellä on lähes 50 vuoden kokemus kuljetusalalla.Toiminta-ajatuksena on toteuttaa korkealaatuisia kuljetuspalveluita ammattitaidolla, sekä tänään että tulevaisuudessa. Yritykselle on tärkeää hoitaa rahtikuljetukset turvallisesti ja kustannustehokkaasti, ympäristö sekä asiakkaiden arvot huomioiden.

Avaa Whatsapp
1
Haluatko tietää lisää?
Hei!
Kuinka voimme olla avuksi?
Avaa alla olevasta napista WhatsApp ja keskustele kanssamme.