Ohjelmistokehittäjiä (full stack, frontend/mobile, backend) Diffo Solutions Oy

Haluatko sinäkin edistää digitalisaatiota ja datataloutta, sekä kestävää liikennettä?

Etsimme kasvavaan tiimiimme ohjelmistokehittäjiä (full stack, frontend/mobile, backend). Voit työskennellä valintasi mukaan paikan päällä Oulun tai Espoon toimistollamme, tai osittain tai jopa kokonaan etänä.

Diffo tarjoaa kuljetusalalle ohjelmistopalveluita, joiden avulla yritykset voivat hallita kannattavuuttaan ja päästöjään. Yhdistämme eri datalähteitä ja jalostamme ne tiedoksi asiakkaidemme päätöksenteon tueksi. Puhumme integraatioista, rajapinnoista ja datasta. Ohjelmistoissamme käytettävyys ja käyttökokemus ovat tärkeässä roolissa.

Osaksi tehokasta tiimiä?

Diffo on pieni ja ketterä yritys, joka on kasvattamassa omaa tuotekehitystiimiä. Tuotekehitystiimimme tulee alussa koostumaan 2-4 ammattilaisesta, joihin kuuluu sekä junioreita, että senioreita. Tuotekehitystiimi toimii itsenäisesti, mutta kuitenkin vahvassa vuorovaikutuksessa myynnin ja markkinoinnin kanssa. Asiakkaan tarpeet ja ongelmat ovat meillä keskeisessä osassa tuotteidemme kehityksessä.

Millaista osaamista ja ominaisuuksia toivomme?

Etsimme tiimiimme monenlaisia ohjelmistokehittäjiä, joten voit vastata yhdestä tai useammasta alueesta: fullstack, backend, frontend tai mobiili. Käytössä olevia teknologioita ovat Dotnet, Vue.js, Azure. Kartoitamme parhaita teknologioita jatkuvasti ja valitsemme sopivimmat käyttöömme yhdessä päättäen. Koodiperustamme on hyvin tuoretta, tiivistä ja helppolukuista, joten pääset varmasti nopeasti perille siitä, miten homma toimii.

Sinulla tulisi olla ainakin muutaman vuoden kokemus modernista front end -ohjelmointikehityksestä, kuten React, Angular tai Vue. Lisäksi odotamme, että backendin kehittäminen on sinulle tuttua jollain seuraavista kielistä; C#, Python tai Javascript. Innokas asenteesi ja erinomaiset ongelmanratkaisutaitosi vievät sinua tehtävässä eteenpäin. Emme kuitenkaan heitä sinua suoraan syvään päähän, vaan perehdytämme uudet työntekijämme tehtäviinsä suunnitelmallisesti. Vaikka työ vaatii itsenäistä otetta, työskentelemme kuitenkin tiiminä. CEO Timo ja CTO Pekka ovat koko ajan tukenasi.

Pääset tutustu tuleviin tiimiläisiisi tästä:

Timo Pernu: https://www.linkedin.com/in/timo-pernu-0994ba82/

Pekka Huhtala: https://www.linkedin.com/in/pekkahuhtala/

Näitä arvostamme:

– Yleinen tausta ohjelmoinnin ja tietotekniikan parista

– Kokemus seuraavista: pilvipalvelut, devops, tietokannat ja SQL

– Kokemus kuljetus- ja logistiikka-alalta

– Kokemus käyttöliittymistä ja graafinen silmä 😉

– Padel-harrastus

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden laajentaa omaa osaamisalueettaan eri teknologioiden parissa.

Junioritason kehittäjälle tarjoamme hyvän mahdollisuuden nousta ylemmälle tasolle omassa kehityksessään.

Maksamme ohjelmistokehittäjälle junioritasolla 3000-4500 e/kk ja seniorille 4500-6000 e/kk kokemuksesi ja taitojesi perusteella. Lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun sekä hierontaedun.

Yhtiö tarjoaa uusille työntekijöilleen myös mahdollisuuden kattavaan osakeoptio-ohjelmaan.

Kiinnostuitko ja haluat lisätietoa?

Lähetä meille CV ja tiivis hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, osaamisestasi ja halustasi kehittyä. Liitä hakemukseen mukaan myös mahdolliset muut osaamisestasi ja kokemuksestasi kertovat dokumentit.

Hakemukset tulee lähettää Duunitorin ilmoituksen kautta:

Junior: https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/ohjelmistokehittaja-sdsuu-14987526

Senior: https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/ohjelmistokehittaja-senior-sdsuu-14987538

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä Timoon, p. 040 024 9495 tai Pekkaan p. 040 039 9973.

Hakuaika päättyy maanantaina 27.06.2022. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Otamme kaikkiin hakijoihin yhteyttä muutaman päivän sisällä hakemuksen vastaanottamisesta. Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuaikana.