ELY-keskus + EU tuki

 

 

Diffo Solutions Oy kehittää toimintaansa Suomen rakennerahasto-ohjelman ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen tukemana. Hankkeen tavoitteena on kehittää Diffo Platform -ohjelmistoa vastaamaan ulkomaisten asiakkaiden tarpeisiin.

 

Hankkeessa kehitetään Diffon nykyistä Tehtävien kannattavuuden seurantaa, lähetyksien ja kuormien kannattavuuden seurantaa, sekä avoin rajapinta (API) tiedon avoimen liikkumisen varmistamiseksi. Lisäksi hankkeessa tutkitaan uusien kohdemarkkinoiden vaatimuksia kannattavuuden kokonaisvaltaiseen seuraamiseen.

 

Hankkeen toteuttamisessa tukenamme ovat Euroopan unionin Kestävää kasvua ja työtä 2014 – 2020 Suomen rakennerahasto-ohjelma ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

 

 

Avaa Whatsapp
1
Haluatko tietää lisää?
Hei!
Kuinka voimme olla avuksi?
Avaa alla olevasta napista WhatsApp ja keskustele kanssamme.