Toukokuun päivitykset

Uudet ominaisuudet

Yleiset

Taustajärjestelmän päivitys ja uusi verkkoinfrastruktuuri. – Jatkossa haemme joka yö kaluston kaikki saatavilla olevat tiedot Volvo, Scania ja Fleetboard-järjestelmistä ja tallennamme ne omaan tietokantaamme.

Ajoneuvoilla voi jatkossa olla myös toimipaikka ja lempinimi. Mikäli ajoneuvoilla on lempinimi käytössä Volvo, Scania tai Fleetboard-järjestelmissä lempinimi haetaan automaattisesti ensimmäisen kerran, kun ajoneuvoja lisätään järjestelmään.

Työvuorot

Ulkoisista palveluista pystyy nyt hakemaan erikseen kuljettajia ja kuljettajien tietoja. Mikäli samoja kuljettajia on eri palveluissa, Diffo yhdistää ne automaattisesti yhdeksi kuljettajaprofiiliksi.

Fleetboard-järjestelmän kautta on mahdollista luoda työvuoroja digipiirturitietojen pohjalta.

Volvon, Scanian ja Fleetboardin digipiirturiaineiston pohjalta luotuihin työvuoroihin tulee nyt mukaan tauot ja muu työ.

Työvuoronäkymän sarakkeita pystyy nyt muokkaamaan ja siirtämään.

Parannukset

Yleiset

Karttanäkymä on palautettu kaikille asiakkaillemme. Uudistetulta karttanäkymältä on mahdollista nähdä koko kaluston sijainti 15-minuutin viiveellä.

Työvuorot

Työvuorojen sijainnit on mahdollista nähdä uudistetusta karttanäkymästä. Sijainnit ovat nähtävissä valitsemalla työvuorolta kolmen pisteen kohdalta ”näytä sijainti”.

Työvuorojen tapahtumien sijainnit ovat nähtävissä karttanäkymältä.

Työvuorojen ulosvientiin on tuotu uusia parannuksia: poissaolot, lomat, urakkatyö ja normaalit työvuorot ovat ladattavissa erillisinä tiedostoina.

Korjaukset

Korjattu virhe, jossa ylityötunnit ja takuutunnit eivät muodostuneet oikein Mepco ja Diffo yhteenvedossa.

Avaa Whatsapp
1
Haluatko tietää lisää?
Hei!
Kuinka voimme olla avuksi?
Avaa alla olevasta napista WhatsApp ja keskustele kanssamme.