Kuljetus Remesaho uudisti kaluston- ja työajanseurannan järjestelmät

Kuljetus Remesaho on vuonna 2000 perustettu kuljetusyritys. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluu elintarvikkeiden runko, terminaali ja jakelutoiminnot. Lisäksi yhtiö operaroi sopimusliikenteessä kahden täysperävaunuyhdistelmän voimin. Yritys on tehnyt onnistuneen strategiamuutoksen sopimusliikennöinnistä suoraan teollisuutta palvelevaksi logistiikkapalveluksi. 

Kuljetus Remesaholle tuli ajankohtaiseksi uudistaa kaluston- ja työnajanseurannan ratkaisut, kun pitkään palvellut nykyinen ratkaisu alkoi vanhentua. Remesaho on tehnyt pitkään yhteistyötä Diffon kanssa ja Diffon kuljettajasovellus olikin luontainen ratkaisu työntekijöiden tuntien seurantaan. 

– Diffon Driver App on todella helppokäyttöinen ja muutos edelliseen järjestelmään verrattuna oli aika pieni. Etenkin kuljettajilta on tullut paljon positiiviista palautetta sovellusta kohtaan, Marko Remesaho kertoo. 

Diffon kuljettajasovellus keskustelee useiden eri paikannus- ja ajoneuvoratkaisujen kanssa. Remesaho päätyi kalustonhallintaratkaisun osalta Maponin palveluihin. 

– Mapon vaikutti hinta-laatusuhteeltaan parhaalta ratkaisulta, kun meillä on paljon erimerkkistä ja kokoista kalustoa. Lisäksi sieltä saatiin myös toimivat lämpötilaseurannat elintarvikkeita ajaviin autoihin, Remesaho selventää. 

Nykyaikaiset järjestelmät jotka kasvavat toiminnan mukana 

Järjestelmäuudistuksen jälkeen Kuljetus Remesaho voi luottaa siihen, että yrityksen toiminta pysyy näpeissä. Diffon ja Maponin rajapinta mahdollistaa kokonaiskuvan seurannan Diffon käyttöliittymästä, mutta tarpeen tullen myös Maponin kattavat kalustonhallintatoiminallisuudet ovat käytettävissä.  

 Tuntiseurannan ja paikannuksen lisäksi Remesaholla käytössä Diffon raportointipalvelut.  

– Kuljetus Remesaho on malliesimerkki siitä, miten liiketoiminta hyötyy Diffon kokonaisratkaisusta. Kuljettajasovelluksen myötä yrityksen toiminta pystytään jäsentelemään Diffossa entistä tarkempiin osiin, mikä mahdollistaa entistä tarkemman seurannan ja auttaa kannattavuuden lisäämisessä, Diffon toimitusjohtaja Timo Pernu kertoo. 

 Myös yrittäjä odottaa innolla jo Diffon seuraavien toiminnallisuuksien käyttöönottoa ja seuraavaksi käyttöön on tulossa Diffon uusi päästöraportointi, jonka avulla päästöt on helppo raportoida uuden ISO 14083 standardin mukaisesti. 

– Meillä on tarkoitus ottaa käyttöön myös Diffon päästöseuranta jonka avulla pystymme raportoimaan päästöt sidosryhmillemme jopa lähetystasolla. Uskonkin tämän tuovan meille kilpailuedun lähitulevaisuudessa päästöjen merkityksen kasvaessa nopeasti, Marko Remesaho kertoo. 

Remesaho suosittelee Diffon ja Maponin ratkaisuja 

Marko Remesaho päätyi Diffon ja Maponin ratkaisuihin helpon ostoprosessin ansiosta. 

– Alkuun hieman epäilytti ostaa järjestelmä kahdesta eri paikasta, kun edellinen ratkaisu oli kuitenkin samalta toimijalta. Myyjien asiantuntijuus ja järjestelmien välinen rajapinta vakuutti kuitenkin prosessin aikana ja päätös oli lopulta aika helppo, Remesaho toteaa. 

Avaa Whatsapp
1
Haluatko tietää lisää?
Hei!
Kuinka voimme olla avuksi?
Avaa alla olevasta napista WhatsApp ja keskustele kanssamme.