Diffon vuosi 2023

🎄🎆🎄

Vuosi 2023 alkaa olla lopuillaan ja nyt on aika rauhoittua joulun viettoon. Vuosi on ollut meille Diffossa työntäyteinen ja vaiherikas. Olemme käyneet noin 1000 keskustelua kuljetusalan toimijoiden kanssa ja ihastuttavasti olemme päässeet myös tekemään yhteistyötä yhä useamman kanssa.

Käydyt keskustelut ovat opettaneet meitä paljon. Olemme ymmärtäneet, että kuljetusalan yrityksissä tehdään päivittäin kriittistä työtä sen eteen, että yhteiskuntamme rattaat pysyvät pyörimässä. Tämän lisäksi olemme ymmärtäneet oman roolimme paremmin: meidän tehtävämme on auttaa kuljetusalan yrityksiä tekemään oman työnsä mahdollisimman tehokkaasti – euroja ja ympäristöä säästäen. Tämä on siis meidän tiimillemme syy kehittää entistä parempia tuotteita, käydä entistä useampia keskusteluja ja pitää entistä parempaa huolta asiakkaistamme. Asiakkaidemme tekemä työ on korvaamatonta ja arvokasta.

Mitä sitten olemme saaneet aikaiseksi vuonna 2023? Olemme tuoneet markkinoille työajanseurantaan tarkoitetun Diffo Driver -sovelluksen, joka on saanut hyvän vastaanoton markkinoilla. Erityisen tyytyväisiä olemme siitä, että käyttäjät eli asiakkaidemme kuljettajat ovat tykänneet käyttää sovellustamme.

Työajanseurannan lisäksi olemme tehneet myös paljon muuta ohjelmistoomme, ehkä näkyvimpänä päästöjen raportointi. Ympäristökuormituksen raportointiin tulee olemaan kasvava tarve ja vuonna 2025 useiden teiden asiakkaiden tulee raportoida päästönsä vuodelta 2024. Tämä tulee näkymään myös asiakkaidemme käyvissä neuvotteluissa tulevana vuonna. Muistakaa, että Diffossa on valmiudet raportoida päästöt markkinoiden kattavimmalla tavalla ja se tapahtuu täysin automaattisesti. Olemmekin päättäneet pitää päästöraportoinnin maksuttomana ominaisuutena olemassa oleville asiakkaillemme vuonna 2024.

Vaikka olemme saaneet paljon aikaan tänä vuonna, on katseemme tiiviisti jo ensi vuodessa. Tulemme heti alkuvuodesta julkaisemaan paljon uutta. Kalustonhallinta ominaisuudet ovat olleet kovasti toivottuja ja tulemme julkaisemaan ne alkuvuodesta. Tämän lisäksi meillä on tekeillä useita uusia rajapintoja, nykyisten ominaisuuksien parempaa käytettävyyttä sekä jatkuvaa suorituskyvyn parantamista kasvavan asiakasjoukon tarpeisiin.

Nyt on kuitenkin aika rauhoittua muutamaksi päiväksi joulun viettoon. Haluankin toivottaa teille kaikille rauhaisaa joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2024.

Timo Pernu
toimitusjohtaja

Avaa Whatsapp
1
Haluatko tietää lisää?
Hei!
Kuinka voimme olla avuksi?
Avaa alla olevasta napista WhatsApp ja keskustele kanssamme.