Vuosi lähestyy loppuaan ja on aika käydä hieman läpi kulunutta vuotta.

Diffo sai kuluneen vuoden aikana taakseen hieman leveämmät hartiat keräämällä pääomasijoittajia mukaan yrityksen toimintaan. Tämä mahdollisti meille entistä nopeamman ohjelmiston kehityksen. Diffon visiota vietiin suurimmaksi osaksi vuotta eteenpäin 5 hengen tiimin voimin. Lisäksi Diffossa käynnistyi kansainvälistymishanke Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen ja Euroopan Unionin tukemana.

Tänä vuonna Diffoon on uusina ominaisuuksina kehitetty tehtävien ja ajoneuvojen kannattavuusseuranta, kaluston päästöseuranta ja dashboard näkymä, sekä marraskuussa julkaistu raportit ominaisuus. Integraatioita eri telematiikka-, ajoneuvo- ja toiminnanohjausjärjestelmiin rakennettiin lukuisia oman Diffon avoimen rajapinnan lisäksi. Kaiken kaikkiaan tuotekehityksemme on toiminut hienosti ja onnistunut tuomaan asiakkaidemme tarpeisiin vastaavia ominaisuuksia pitkin vuotta.

Yhä useampi kuljetusalan toimija aloitti toimintansa seuraamisen Diffon avulla tänä vuonna. Modernin ohjelmiston kehittämisessä on ensisijaisen tärkeää kuunnella asiakkaiden toiveita ja ratkaista yhdessä heidän suurimpia ongelmia operatiivisen toiminnan suunnittelussa ja seurannassa. Tästä hyvänä esimerkkinä kehitimme mahdollisuuden tuoda tilitykset suoraan sähköisesti Diffoon lähteestä riippumatta.

Ensi vuonna tavoitteenamme on jatkaa saman kehityksen linjalla ja tuoda asiakkaidemme todellisiin tarpeisiin suunnattuja palveluita. Alkuvuodesta meillä onkin jo iloisia uutisia henkilöstöön liittyen.

Kiitos kaikille asiakkaillemme, sijoittajille ja yhteistyökumppaneille kuluneesta vuodesta. Tehdään ensi vuodesta yhdessä vielä parempi!