KALUSTOLASKURI

Diffon avulla lasket nopeasti nykyisten tai tulevien ajoneuvojesi kannattavuuden ja kustannusrakenteen. Laskelmat toimivat apunasi tulevissa päätöksissä ja neuvotteluissa.

OMINAISUUDET

”Oletko epävarma nykyisten ajoneuvojesi kustannusrakenteesta ja kannattavuudesta?”

Laske olemassa olevan kalustosi kannattavuus

Tutki olemassa olevan ajoneuvosi kustannusrakenne ja kannattavuus. Laske kuinka paljon maksaa ajettu kilometri tai tunti ja hinnoittele kuljetusyksikkösi oikein.

Tunnista mitkä osa-alueet vievät eniten rahaa ajoneuvosi kustannuksista. Näe selkeästi mikä on palkkojen, vakuutusten ja huoltojen osuus kokonaiskustannuksestasi yksikköä ja vuotta kohden.

Laske kustannuksesi ajetulle tunnille ja kilometrille. Kombinaatiokustannuksen avulla voit laskea kuinka kannattavia olemassa olevat reittisi ovat.

”Harkitsetko investoivasi uuteen ajoneuvoon?”

Tee investointipäätöksesi huolettomammin

Tutki etukäteen uuden ajoneuvosi kustannusrakenne ja kannattavin hankinta tapa. Vertaile uutta investointiasi olemassa olevaan kalustoon.

Tunnista paras ja kannattavin tapa hankkia uutta kalustoa vertailemalla eri rahoitustapoja keskenään ajoneuvon pitoaika huomioon ottaen.

Näe uuden kalustosi kustannusrakenne yksikköä ja vuosikustannusta kohden etukäteen. Laskelman avulla voit tutkia miten uusi investointisi voi vaikuttaa nykyisten reittiesi kannattavuuteen.

Näe Kalustolaskuri käytössä!

TÄSTÄ!