REFERENSSI - KJL-LOGISTIIKKA OY

KJL_kuljetus

Reittikohtaiset kannattavuudet selville 

KJL-Logistiikka Oy on elintarvikekuljetusten erikoisosaaja Satakunnasta. Yritys on perustettu jo vuonna 1990, joten sillä on pitkät perinteet elintarvikelogistiikassa. Logistiikkapalvelut kattavat monipuolisesti koko elintarvikkeen toimitusketjun pellolta pöytään saakka. 

 

Diffo ja KJL Logistiikka aloittivat yhteistyönsä syksyllä 2020, kun KJL Logistiikka hankki Diffo Profitin ja Diffo Boostin selvittääkseen reitti- ja autokohtaiset kannattavuudet. 

 – Diffon avulla saatiin selvitettyä meidän reittikohtainen kannattavuus ja nyt pystytään näkemään selkeästi reittikohtaiset tulot ja menot, Toimitusjohtaja Sami Roos KJL Logistiikalta kertoo. 

Diffon avulla varmistus tarvittaville toimenpiteille 

KJL Logistiikka sai Diffon ja sen käyttöönottoprojektin aikana vahvistuksen jo oletetuille asioille. Toimenpiteet asioiden korjaamiseksi päästiin aloittamaan nopeasti. 

 – Diffo antoi oletuksen ja varmistuksen siitä, minkä mukaan toimenpiteitä tehdään, Roos selvittää. 

KJL Logistiikka suosittelee Diffoa 

Sami Roos suosittelee Diffoa kaikille muille kuljetusliikkeille, koska reittikohtaisten kannattavuuksien selvittäminen on tärkeää. 

 – Monet painivat samojen ongelmien kanssa. Reittikohtaiset kannattavuudet on hyvä saada selville, absoluuttista totuutta ei ikinä tulla saavuttamaan mutta lähelle päästään, Roos päättää 

Varaa tästä oma aikasi Diffon läpikäymiseen!