Diffo Profit

Diffo Profit on ensimmäinen askel kohti yrityksen suorituskyvyn johtamista sekä erittäin kevyt aloitus tiedolla johtamisen jalkauttamiseen organisaatiossa. Ratkaisun löydät omasta ympäristöstäsi hallinnan rattaan – vetovalikosta nimellä Investointimallinnus.

Selvitä nopeasti tulevan investointisi kannattavuus. Tarkoituksena on analysoida liiketoimintaan liittyvät tiedot ja johtaa niiden pohjalta yksikkökustannuksia. Mallintamiseen tarvitsee vain investointiin liittyvät perustiedot. Tuloksena Diffo Profit näyttää nopeasti mikä on hinnoittelun kriittinen piste (BEP) ja miten tuotantokustannukset jakaantuvat tunnille tai muulle suoritteelle. Koska osuudet annetaan prosentteina, on helppo löytää liiketoiminnan kannalta kriittisimmät kehityskohteet pitkälläkin aikavälillä.

Diffo Profit sopii niin aloitteleville kuin jo pitkään toimineille ja toimintansa vakiinnuttaneille yrityksille. Alkuinvestointi on aina haastava, mutta Diffo Profitin avulla luot helposti kannattavuuslaskelman, joka tarjoaa turvaa ja luottamusta liiketoiminnan aloittamiseen. Toisaalta vakiintunutkin yritys investoi jatkuvasti pysyäkseen mukana kilpailussa tai kasvaakseen. Uuden työkoneen, kuljetuskaluston tai tuotantolinjan hankinnan ei tarvitse perustua arvailuihin ja oletuksiin, vaan hankinnan pohjalla voi olla tarkka suunnitelma, joka pohjautuu todelliseen toimintaan.

Diffo Profit toimii hyvin itsenäisenä kokonaisuutena ja samalla se tarjoaa hyvät edellytykset koko yrityksesi liiketoiminnan sunnittelulle. Liiketoiminta tulee Diffo Profitin avulla mallinnettua toiminnan ajureiden tasolla, mikä helpottaa ja tukee koko Diffon käyttöä kassavirran ja liiketoiminnan suunnittelussa. Diffo Profitissa avatut rakenteet voi viedä tuotteiksi ja nimikkeiksi, joiden avulla suunnitelmat vastaavat todellista toimintaa.

Aloita yrityksesi todellinen tietoon perustuva johtaminen jo tänään!

Avaa Whatsapp
1
Haluatko tietää lisää?
Hei!
Kuinka voimme olla avuksi?
Avaa alla olevasta napista WhatsApp ja keskustele kanssamme.